Carnaval prehistòric a Riudoms

Ja coneixem el programa de festes del Carnaval a Riudoms. El municipi obrirà aquest dijous la celebració amb una xocolatada a càrrec de l’Ajuntament on hi participaran els centres educatius del poble.

El Rei Carnestoltes, però, no arribarà fins l’endemà, divendres. Serà llavors quan SM Rei Carnestoltes XII proclamarà l’Ajuntament postís i prendrà possessió del càrrec de batlle. Posteriorment, el divendres es farà ressopó de carnaval amb la beguda original “Aigua de Foc” pels grans i “Aigua d’Espurnes pels més menuts”. A l’espai jove hi haurà concert de DJ’s Unermask Bros i Yukon Soul.

La Regidora de Festes Verònica Torres ha destacat la singularitat del carnaval del poble de Riudoms. El municipi escurça les dates i fa que el Rei arribi un dia després de Dijous Gras i marxi el dimarts.

Aquest any, a més, la comitiva de Carnaval ha escollit la prehistòria com a temàtica del carnaval. Una elecció que busca fer crítica i sàtira de coses que han passat durant l’any.

La festa grossa arribarà diumenge a les 17:00 amb la cercavila amb els grups animada per RIUDRUM’S DE RIUDOMS i els Xanquers insects. Posteriorment hi haurà la desfilada de disfresses de tots els participants. Una iniciativa que es va recuperar l’any passat i que va tenir més de 400 participants. La novetat d’enguany és el cicle de cinema infantil. Dilluns i Dimarts es projectaran les pel·lícules d’Ice Age seguint la temàtica del carnaval, coincidint amb els dos dies festius escolars.

PUBLICITAT