Carles Bigorra ensenyarà teatre a Riudoms

Fem Teatre! és la nova aposta cultural de l’Ajuntament de Riudoms. Des del consistori del municipi s’han organitzat tallers de formació teatral per adults que faran una introducció als diferents llenguatges d’aquest art escènic.

El responsable de la formació és el director de teatre, Carles Bigorra. Nascut a Reus, és actor, director de teatre i professor de la UIC. Format principalment a l’Institut del Teatre de Barcelona, és conegut a les nostres comarques per participar en l’espectacle «En alta mar» (2016) i per dirigir, junt amb la companyia Dramèdia Teatre de Riudoms, les obres «Descalços pel parc» (2016) i «Déu» (2018). El 20 de gener passat, va ser a Riudoms amb l’obra «Turist or not turist» que va protagonitzar amb Gerard Domènech i Edu Méndez i que es va representar al Teatre Auditori.

Els cursos se celebraran durant els mesos d’abril, maig i juny, dividits en 12 sessions , tots els dimecres de 20 a 22 hores, al Teatre Auditori Casal Riudomenc. La inscripció està oberta des d’avui fins completar les 15 places disponibles. El preu de les dotze sessions formació és de 60 euros per persona.

PUBLICITAT