Botarell dobla el nombre de població i demana una nova escola

Botarell ha fet un creixement lent però gran, passat de 530 habitants l’any 1998 a 1070 actualment. Una prolongació al llarg de 20 anys, que segons Lluís Escoda, alcalde del municipi, ha permès l’equilibri dels serveis i un creixement sostenible. Ho ha explicat en una entrevista a aquesta ràdio, al programa Les Veus del Mestral.

L’alcalde creu que el creixement és degut al municipi està ben comunicat cap a les grans ciutats; com la mar i a la muntanya i és per això mateix que el municipi creix en nombre d’habitants. Per això mateix Escoda considera necessari que el projecte d’una nova escola al municipi tiri endavant.

Aquest augment de la població, però, contrasta amb el nombre de pagesos que hi ha al municipi. L’alcalde de Botarell diu que pot comptar amb els dits el nombre de pagesos al municipi:

Aquest banc de terres, sumat a l’iniciat projecte de la nova depuradora i l’aprofitament turístic de la bona situació geogràfica de Botarell, són segons l’alcalde, impulsos amb els quals treballar de cara a un futur per aconseguir la repoblació del nucli més antic del municipi.

PUBLICITAT