Baix Camp registra fins a 15 trucades d’emergències pel vent

Les fortes ratxes de vent en tot el territori català des d’ahir dilluns al vespre van obligar al 112 a activar el pla #VENTCAT. Unes ratxes de vent que han afectat especialment a les comarques del Camp de Tarragona, entre elles el Baix Camp on una de les ratxes més fortes ha estat a Mont-roig del Camp amb 103 km/h.

Per aquest motiu el telèfon d’emergències ha rebut fins a les deu del matí un total de 112 trucades a tota Catalunya, 15 d’elles al Baix Camp repartides en municipis com Reus, Cambrils o Capafonts. Per la seva banda, els Bombers de la Generalitat han hagut d’atendre entre les vuit del vespre fins a les nou del matí 32 emergències a la Regió d’Emergències de Tarragona. Per aquest motiu s’ha demanat incrementar les precaucions especialment a la carretera.

No obstant això, s’espera que durant el dia el vent decaigui i a partir de les dotze del migdia tan sols quedarien les comarques del Baix Camp, Priorat, Alt Camp, Conca de Barberà, Anoia, Alt Penedès i Baix Llobregat en perill moderat.

PUBLICITAT