Aquest divendres torna el ‘Tapes Gaudí’

Riudoms encara la vuitena edició de la ruta gastronómica dividint-la en dos caps de setmana: del 15 al 17 de març i del 22 al 24. Aquests dies s’oferiran propostes gastonòmiques innovadores acompanyades d’una beguda.

Enguany hi participaran 10 establiments, ofrenint una àmplia varietat de tapes com timbal de porc (Atura’t); Delta Riudoms (Bar Casal) o Calçotada e tapa (K l’Eva), per citar-ne uns quants.

Tapes Gaudí opta a 3 premis diferents: D’una banda, els participants a la ruta de tapes que tastin totes les tapes i dipositin la butlleta segellada per tots els establiments entraran en el sorteig  al Premi Estrella. Un premi, valorat en 200 euros. Els consumidors, seran també els que tindran opció a votar la millor tapa de la ruta.

De l’altre banda, es pot guanyar un val amb el valor de 30EUR per gastar a qualsevol dels deu establiments participants. Per guanyar-lo cal seguir els perfils @tapesgaudi de Facebook i d’Instagram i publicar-hi fotografies amb el hashtag #tapesgaudi2019.

Finalment, també es sortejaran 11 vals de 30 euros (un per cada establiment de la ruta) entre aquelles persones que emplenin el tiquet que rebran cada cop que consumeixin una tapa, indicant les seves dades de contacte, i dipositant-la a la urna del local.

 

PUBLICITAT