Àngel Xifré considera cabdal la remodelació de la T-3231 pel nucli d’Almoster

La nova carretera que unirà els municipis d’Almoster i la Selva del Camp preveu una inversió de prop de 5MILL EUR i deixarà l’actual T-3231 com a un vial de servei.

L’Alcalde d’Almoster, Àngel Xifré, diu que l’obra és una necessitat vital pel municipi, ja que de cara al futur canviarà la fisonomia del poble i permetrà que l’actual vial es converteixi en un passeig urbà i un element atractiu del poble.

Cal recordar que la carretera que actualment uneix els municipis de la Selva del Camp amb Almoster passa pel centre del poble, concretament per la plaça principal d’Almoster i, segons paraules de l’Alcalde, causa molts problemes, ja que és un carrer estret on no hi caven dos camions o un autobús urbà de 60 places que permeti connectar els municipis del Baix Camp. Així ho explica Àngel Xifré

La diputació de Tarragona va aprovar el projecte de la nova carretera el passat estiu. Aquest preveu la construcció de tres nous trams per evitar la congestió del trànsit a Almoster que permetrà, a la vegada, l’accés a les finques. La inversió serà de prop de 5MEUR comptant amb 3,6 pels aspectes constructius més el cost de les expropiacions i es té previst posar-la en marxa en un temps mínim d’un any i mig.

PUBLICITAT