Les Dones de Santa Àgata d’Almoster celebren 25 anys

Les Dones de Santa Àgata d’Almoster estan d’enhorabona. Aquest mes van estrenar un espai cedit per l’Ajuntament del municipi que els permet tenir un despatx i una sala polivalent i avui celebren el seu vint-i-cinquè aniversari.

La cantant, Núria Feliu va ser la protagonista de la primera part de la festa  amb un recital de poesia titulat “Desvetllant dones poetesses”. Després, la festa es va tancar de forma exclusiva per les membres. Les “àgates” van fer un berenar i van rebre diversos reconeixements per la feina feta.

L’associació va ser creada el 1994 amb l’objectiu de reunir a les dones del poble compartir experiències i fer vida social. Ara compta 100 sòcies i 25 anys d’experiència oferint activitat al poble com tallers, jocs florals i concursos tan populars com els típics pastissos de les Agates. Així ho explica Margarida Llevat, actual presidenta de l’Associació.

Margarida es mostra molt orgullosa de totes les sòcies i activitats que han de tirar endavant com a grup i remarca que no tenen més perspectives de futur que anar dia a dia i seguir fent que l’associació segueixi activa.

PUBLICITAT