Al Riudoms se li escapa la remuntada al darrer minut (2-2)

Al Riudoms se li escapa la remuntada al darrer minut. Les de Raúl Lucha van ser capaces de remuntar el gol inicial de l’Espanyol B però van deixar-se dos punts als instants finals.

Renata Cavilli anotava el primer gol del partit al minut 40 i posava per davant a les periques abans del descans. El Riudoms va sortir més endollat a la segona meitat i va imposar el seu ritme. Al quart d’hora de la segona metitat, Ingrid Ferran igualava l’enfrontament. 20 minuts més i al tram final, Cristina Becerra donava la volta al marcador i posava el 2 a 1 al Municipal de Riudoms.

El canvi d’inèrcia també es va veure al final del partit amb un Espanyol que es va volcar en atac per igualar el matx, i ho va aconseguir. Al 89, quan els minuts estaven a punt d’esgotar-se, Lucia Carmona posava novament l’empat al marcador, el 2 a 2 final i donant un punt a cadascun dels equips.

Amb aquest punt, el Riudoms segueix escalant posicions a la taula i se situa 7è. Les del Baix Camp posen terra de per mig al descens que el deixen a un partit. D’altra banda, són 4 els punts de distància amb la zona d’ascens a la Tercera RFEF que la marca el Collerense.