500mil euros per millorar l’accés i seguretat a Vinyols i els Arcs

500 mil euros de pressupost per una nova rotonda  a la carretera T-314, a l’entrada de Vinyols i els Arcs en la intersecció amb el Camí de Sant Joan. El projecte a més de millorar la seguretat i la mobilitat també preveu reforçar l’enllumenat. 

Segons dades facilitades per la Diputació de Tarragona en el seu estudi de l’any 2018, la intensitat mitjana diària de trànsit en aquest tram és de 2.615 vehicles, sent el 2,63% d’aquests, vehicles pesats. A més, en els darrers cinc anys s’han produït 4 accidents a la zona d’influència d’aquesta intersecció, un d’ells amb una víctima mortal.

Així doncs es preveu solventar la dificultat de la mobilitat i la seguretat vial, tant dels usuaris que accedeixen a Vinyols i els Arcs per aquests punt com de la resta de vehicles que utilitzen aquest nus viari per accedir a altres municipis o emplaçaments

A més de la construcció de la rotonda, les millores també preveuen reforçar i garantir el nivell d’il·luminació necessari. Es  preveu que les obres comencin abans de finalitzar el 2019.

 

PUBLICITAT