4.000 consumicions en el primer cap de setmana de Tapes Gaudí

La vuitena edició de la Tapes Gaudí presenta bons resultats. Els 10 establiments participants han sumat concretament 4.404 tapes servides, en la primera etapa de la ruta, una xifra similar a la de l’any passat. La ruta que se celebra durant dos caps de setmana consecutius, continua del dia 22 al 24 de març. Els bars i restaurants de Riudoms esperen superar aquesta xifra en aquesta segona etapa de la ruta.

Recordem que Tapes Gaudí opta a 3 premis diferents: D’una banda, pels participants a la ruta de tapes que tastin totes les tapes, un premi, valorat en 200 euros. De l’altre banda, es pot guanyar un val amb el valor de 30EUR per gastar a qualsevol dels deu establiments participants. Per guanyar-lo cal seguir els perfils @tapesgaudi de Facebook i d’Instagram i publicar-hi fotografies amb el hashtag #tapesgaudi2019. Finalment, també es sortejaran 11 vals de 30 euros entre aquelles persones que emplenin el tiquet que rebran cada cop que consumeixin una tapa.

Els 10 establiments participants són: Mar i Terra (Sake Sushi), Timbal de Porc (Atura’t), Daus de Pollastre (Bar Pepe 2), Barca Marinera (Katacrep), Calçotada en tapa (K l’Eva), Estivi-23 anys de dedicació (Pizzeria Caprici), Trenka-these (Braseria Sant Antoni), The Co&Do (La Confiteria), Del Delta a Riudoms (Bar Casal) i Pernil escarxofat (Cafeteria D’acord).

PUBLICITAT