2 detinguts per una plantació de 1.700 plantes de marihuana a Reus

Mossos d’Esquadra detenen dos homes per una plantació de marihuana a Reus de 1.700 plantes i 1.500 esqueixos llestos per trasplantar mentre en desmantellaven una altra. Durant el desmantellament de la plantació d’ahir dijous 26 d’octubre de 400 plantes, els agents van advertir que s’estava portant a terme una activitat il·lícita en una nau propera.

En comprovar-ho gràcies als tècnics de la companyia i mentre feien les gestions, un home va intentar fugir saltant per una finestra i caient a una alçada de 6 metres, per la qual cosa es va haver d’avisar al servei d’emergències mèdiques que el van traslladar a l’hospital. Durant l’escorcoll es va detenir també un segon home a l’interior de la nau.

Per un altre costat, al voltant de les 22:30 h, els Mossos d’Esquadra també van detenir 4 homes d’entre 22 i 45 anys com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força a la nau on s’havia desmantellat la primera plantació de marihuana. Una patrulla va enxampar in fraganti a quatre homes que van trencar un cadenat i van accedir a l’interior de la nau amb la intenció de robar el material elèctric intervingut. Els detinguts acumulen una trentena d’antecedents policials.

PUBLICITAT