Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant guardonat amb dos Senders Blaus

Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha aconseguit, novament, la Bandera de Sender Blau pel Sender Litoral del Jonquet, que uneix les platges de l’Arenal i del Torn; i, per primera vegada, pel sender d’interior Masboquera-Castelló.

És un guardó que atorga l’Asociación de Educación Ambiental y del Consumidor (ADEAC), amb el suport de la Fundación Biodiversidad, del Ministerio de Agricultura, Alimentación y Medio Ambiente, amb l’objectiu de premiar i reconèixer els esforços fets pels municipis i altres entitats per recuperar i posar en valor senders i itineraris, transformats en valuosos recursos per a la interpretació i l’educació ambiental i per a la conservació i el gaudi de la natura. A l’acte de lliurament de les Banderes de Senders Blaus, que va tenir lloc el passat 24 de febrer a Santiago de Compostela, hi van assistir l’alcalde, Alfons Garcia; i la regidora de Turisme, María José Gómez.

Enguany han estat premiats un total de 104 senders a tot Espanya, 6 dels quals són de Catalunya (un de la demarcació de Girona; i 5 de la de Tarragona).

PUBLICITAT