Vacunació massiva a més de 500 joves al Pavelló Joan Ortoll de Calafell

Jornada de diumenge de vacunació massiva adreçada a la població jove al Pavelló Joan Ortoll de Calafell. Durant el dia, s’han posat 517 dosis de la vacuna de Pfizer entre el col·lectiu del municipi calafellenc. Tot plegat, s’ha realitzat per tal d’accelerar la vaccinació a la franja d’edat que ara compta amb més contagis en les dades epidemiològiques. Amb tot, s’ha fet amb la supervisió del personal de la Xarxa de Santa Tecla amb la primera punxada de la dosi de Pfizer / BioNTech.

Foto: Ramon Costa, AFN Press

En concret, a Calafell les darreres dades epidemiològiques registren xifres preocupants,. El risc de rebrot està per sobre dels 1.500 punts i la velocitat de contagi, l’RT és de 3,10. El percentatge de proves PCR o el test d’antígens positius són de 19 punts, on la mitjana d’edat és de 29 anys. Els casos confirmats en aquesta jornada de diumenge, són de 103.

Així doncs, amb aquesta vacunació al Pavelló Joan Ortoll de Calalfell s’han vacunat un total de 14.361 persones en la primera dosi i 11.552 ja compten amb la pauta completa contra la malaltia.

PUBLICITAT