Unió de Pagesos fa una crida a manifestar-se contra el HardRock

Unió de Pagesos s’ha adherit al manifest ciutadà contra el macroprojecte del HardRock Cafè per denunciar el que consideren “un model especulatiu i depredador de recursos que castiga, de nou, les comarques del sud de Catalunya”. El sindicat ha fet una crida a participar a la manifestació del 18 de juny a Tarragona i ha denunciat que el Govern premiï amb rebaixes fiscals aquests tipus de projectes que a banda de “malbaratar” recursos, “incentiven la ludopatia”. Segons Unió de Pagesos, aquesta iniciativa “aguditza” el model de turisme de masses de la Costa Daurada i perpetua “l’ocupació precària, la destrucció del teixit socioeconòmic tradicional, saturació dels serveis públics i la destrucció de sòl agrari i natural”

“La seva implantació només portarà més desigualtats econòmiques, laborals i socials i provocarà un greu impacte ambiental”, recull el manifest. 

El sindicat recorda que l’acord de pressupostos entre ERC i el PSC estableix que el projecte s’ha d’aprovar durant el primer semestre d’aquest 2023 i, fet que succeirà previsiblement en la Comissió d’Urbanisme del Camp de Tarragona del 21 de juny.

PUBLICITAT