Unes 5.000 persones han visitat l’Hospi Brick & Click

Unes 5.000 persones han passat aquest cap de setmana passat, del 18 i 19 de març, pel pavelló esportiu de l’Hospitalet de l’Infant, amb motiu de la celebració de l’Hospi Brick & Click, la fira més gran de Catalunya de LEGO i Playmobil. Aquesta xifra de visitants ha superat les expectatives de públic que tenia l’Ajuntament, segons ha reconegut la regidora de Comerç i Turisme, María José Gómez.

Aquesta fira ha atret molts veïns i veïnes de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, però també de fora del municipi, sobretot de la demarcació de Tarragona i de l’àrea metropolitana de Barcelona.

«Aquest tipus d’esdeveniments, adreçats tan a petits com a grans, ens ajuden a desestacionalitzar la temporada turística i a donar a conèixer el nostre municipi, així com la seva oferta d’activitats, gastronòmica i comercial», ha dit la regidora María José Gómez.

Totes aquestes persones van poder veure 14 diorames de Playmobil i 10 de LEGO, muntats per membres de les associacions Somosclicks (Playmobil) i Hispalug (LEGO), procedents de Catalunya, la Comunitat Valenciana, País Basc i Navarra. En total hi va haver més de 200 metres quadrats d’exposició i també parades de venda. La delegació de la Lliga contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i Terres de l’Ebre de l’Hospitalet de l’Infant també va disposar-hi d’una parada.

A més, ahir diumenge, 19 de març, es van sortejar 2 sets de Playmobil i un val de 50 € per gastar als comerços adherits a l’Associació de Comerços de l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors. Per participar en els sortejos, del 13 al 19 de març, s’havien recollir a l’Oficina de Turisme de Cal Forn unes butlletes del “Joc del busca click”, omplir-les correctament i dipositar-les a l’urna que hi havia a l’exposició. Les 500 butlletes que es van posar a l’abast es van esgotar. El joc va consistir a trobar 6 figures de Playmobil que es van amagar als aparadors dels comerços de l’Hospitalet de l’Infant. La Lliga contra el Càncer també va sortejar 3 sets de Playmobil.

Aquesta és la primera vegada que la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha organitzat aquesta fira, amb la col·laboració de l’Associació de Comerços de l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors (ACHV), en vista de l’èxit que va tenir l’exposició de diorames de LEGO i Playmobil que va oferir l’any passat en el Mercat de Nadal, a la Sala Infant Pere del Centre de visitants de l’Hospital del Coll de Balaguer.

PUBLICITAT