Una trentena d’actes per gaudir de Sant Pere a l’Hospitalet de l’Infant

La Regidoria de Festes i la Comissió de Festes de l’Hospitalet de l’Infant han organitzat, amb la col·laboració de diverses entitats locals, quasi una trentena d’activitats per Sant Pere, per al període comprès entre el 28 de juny i el 2 de juliol. Aquesta festa se celebrarà amb un programa d’actes complet, protagonitzat per les associacions locals i pel veïnat.

La Festa de Sant Pere començarà el 28 de juny amb una exhibició de gimnàstica rítmica i finalitzarà el 2 de juliol amb el castell de focs i el posterior concert de la Banda Municipal de Música Clau de Vent, de versions de rock.

Entre els altres actes previstos fins al 2 de juliol, destaquen els tradicionals: el sopar a la fresca, el ball de revetlla (enguany, amb l’orquestra Formula Show), la processó amb la Banda Municipal de Música Clau de Vent i els Gegants de l’Hospitalet, la XI Trobada de bestiari i la cercavila de foc; i la sardinada popular, que es tornarà a fer.

Altres atractius de la festa són l’actuació de la banda de música ranxera i versions Puro Relajo, que oferirà a l’Hospitalet de l’Infant el seu primer concert a Catalunya; la cercavila musical i el concert posterior dels Artistas del Gremio, finalistes del programa de televisió «Tú sí que vales»; la Festa Jove amb el grup de versions Banda Neón; l’actuació de diversos grups locals la nit de divendres (Windy Coast, Carlos Toledo i Irene Porta, Manuel Jeovanny, Papa Canalla, Alex22, Alba Mirambel i Rita Pons); i la Nit d’havaneres, amb Les Veus de Reus i rom cremat per als assistents.

Enguany, com a novetat, també s’ha organitzat una visita teatralitzada a l’Hospital del Coll de Balaguer i una visita panoràmica cultural amb el trenet turístic.

A més, hi haurà activitats adreçades a la canalla com l’espectacle del grup Tumàcat Music Xou, inflables i la fira d’atraccions; i també a la gent gran (el dinar de germanor amb ball); actes esportius com el XVII Torneig de futbol de veterans Josep Seguer, aiguagim, el II Campionat Escolar d’Escacs i l’exhibició del Club de Gimnàstica Rítmica de l’Hospitalet de l’Infant.

Més detalls, al programa d’actes que hi ha penjat al web municipal; i a les xarxes socials de l’Ajuntament (Facebook, Twitter i Instagram) i de la Comissió de Festes (Facebook i Instagram).

PUBLICITAT