Un pacient de l’hospital del Vendrell ferit amb cremades per un incendi

Un pacient de l’hospital del Vendrell ha resultat ferit amb cremades al pit i al coll per un incendi a la seva habitació, segons han informat els Bombers de la Generalitat.

L’home, ingressat per covid, havia intentat encendre’s un cigarret de matinada, segons han confirmat fonts policials. El contacte de l’encenedor amb l’oxigen a què estava connectat el pacient ha provocat l’incendi, l’avís del qual s’ha donat quan faltaven pocs minuts per les 2 h. El foc ha cremat la cortina que separa els pacients de l’habitació i els Bombers han evacuat els altres 42 ingressats de la mateixa planta, que han estat traslladats a un extrem del pis. Cap d’ells ha resultat ferit.

Un cop extingit el foc, els Bombers han ventilat la zona. Dues hores després dels fets, tots els pacients han pogut tornar a les seves habitacions. Els Bombers hi han treballat amb cinc dotacions, mentre també s’hi ha desplaçat la Policia Local del Vendrell i els Mossos d’Esquadra. La investigació policial considera el succés com un accident.

PUBLICITAT