Tres detinguts per robar dos mòbils a Cambrils

Els Mossos d’Esquadra van detenir dijous passat tres homes i una dona, d’entre 24 i 40 anys, per un delicte de furt de dos dispositius mòbils a la platja de Cambrils. Després de detectar la presència d’un vehicle amb quatre ocupants, tots ells indocumentats, els van traslladar a comissaria per poder identificar-los. En aquell moment, uns ciutadans van interposar una denúncia per furt. Mentre es trobaven a la platja van patir el robatori de la seva bossa de mà on portaven dos telèfons mòbils de gamma alta. Els mossos van poder identificar els homes, els quals tenien diversos antecedents per furt. Llavors, els agents van fer un escorcoll intensiu del vehicle i van trobar a l’interior del filtre de l’aire condicionat els telèfons sostrets.

Amb aquest cas, els mossos van poder recuperar quatre mòbils més en un altre vehicle que havia estat intervingut unes setmanes abans a Cambrils. El patrullatge preventiu i la col·laboració amb la Policia Local de Cambrils va permetre detectar, el passat 11 d’agost, un vehicle amb tres persones relacionades amb delictes contra el patrimoni quan circulava pels carrers d’aquest municipi.

Els mossos van aturar-lo i van escorcollar i identificar els ocupants, dues dones i un home. Llavors, van comprovar que el vehicle no disposava d’assegurança obligatòria i el van traslladar a comissaria. Posteriorment, els mossos van tenir coneixement de dos furts, un a la platja a Salou i l’altre en un establiment hoteler de Cambrils. En els dos casos, les víctimes van patir el furt dels seus telèfons mòbils.

Arran de la detenció del passat dijous i la localització dels dos mòbils de gamma alta amagats al filtre de l’aire condicionat del cotxe dels detinguts, els mossos van fer comprovacions amb el vehicle intervingut setmanes enrere. Quan els agents van desmuntar el filtre de l’aire, van trobar quatre mòbils sostrets relacionats amb aquests altres dos fets de Salou i Cambrils.

Els agents van fer gestions per retornar els terminals mòbils als seus propietaris. Pel que fa als presumptes autors d’aquests furts, els mossos han iniciat les corresponents gestions per a la seva detenció.

PUBLICITAT