Tornen les visites escolaritzades a la planta del CAT

Amb la represa del curs escolar 2022-2023, tornen les visites dels grups escolars a les instal·lacions del Consorci d’Aigües de Tarragona (CAT) després de dos anys d’aturada per la pandèmia. Aquesta visita escolar guiada a l’ETAP de l’Ampolla és gratuïta i es recomana pels alumnes a partir de 4t de primària.

Les visites tenen una durada aproximada de dues hores i mitja i son jornades enfocades a comprendre el cicle urbà de l’aigua. A més, un dels principals motius és conscienciar sobre l’ús responsable d’un bé cada cop més escàs. Els alumnes que visitin la planta de tractament d’aigua potable a l’Ampolla podran conèixer de primera mà les diverses fases del procés de potabilització i la tasca del CAT al Camp de Tarragona i a les Terres de l’Ebre.

Una de les novetats enguany, és la incorporació a la visita d’un espai museístic en el qual hi ha inclosos peces i elements històrics vinculats a tots els àmbits de treball del CAT. El recorregut permet conèixer millor la història de l’entitat des de l’any 1989, quan va entrar en funcionament. Tot plegat, permetrà una major comprensió i conscienciació dels visitants, la majoria d’ells, escolars.

Enguany com a novetat és la incorporació a la visita d’un espai museístic en el qual hi ha inclosos peces i elements històrics vinculats a tots els àmbits de treball del CAT. El recorregut permet conèixer millor la història de l’entitat des de l’any 1989, quan va entrar en funcionament. Tot plegat, permetrà una major comprensió i conscienciació dels visitants, la majoria d’ells, escolars.

Per poder concertar una visita a les instal·lacions de l’ETAP de l’Ampolla s’omple un formulari a travésde la pàgina web del CAT. Amb tot, els grups escolars podran optar a una ajuda per al transport.

PUBLICITAT