Tok’l2 presenta el 2n semestre a Mont-roig del Camp i Hospitalet de l’Infant

Les inscripcions per participar en les activitats del programa Tok’l 2, que organitzen conjuntament les regidories de Joventut de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp i de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ja estan obertes. De nou, aquest programa semestral tornarà a oferir al col·lectiu jove dels dos municipis una sortida o una activitat cada mes, a uns preus molt assequibles.

Com cada estiu, el Tok’l2 contempla una sortida lúdica a l’Aquòpolis, que enguany tindrà lloc el 13 de juliol per 18,50 euros. També s’ha programat una Escapada Jove per als joves de 12 a 15 anys a l’Alberg Esportiu Àster de l’Hospitalet de l’Infant (8 i 9 d’agost), dos dies de diversió amb jocs, música, festa i activitats nàutiques a la platja (59 euros).

Aquesta programació continuarà al setembre amb un viatge al País Basc, per 89 euros, del 7 al 10 de setembre i que permetrà als i les joves de més de 16 anys, descobrir alguns dels indrets més interessants d’aquest territori amb tanta història (Bilbao, Gaztelugatxe, Gernika, Sant Sebastià…)

A l’octubre, un cop hagi començat el curs escolar, s’ha programat una tarda divertida, plena de salts i emocions intenses al Salting de Reus (9 euros). Al novembre hi haurà, de nou, la possibilitat de descobrir la cultura japonesa i la seva cuina, manga, anime, cosplay, música o dansa gràcies a la sortida a la Japan Weekend de Barcelona (15 euros). I per acabar l’any, el Tok’l2 visitarà PortAventura, per descobrir les atraccions de sempre amb l’ambient màgic del Nadal (30 euros).

Més informació i inscripcions a l’Ajuntament de Mont-roig del Camp (977 17 25 36 i a joventut@mont-roig.cat) i al de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant (977 56 90 26 i a joventut@vandellos-hospitalet.cat).

PUBLICITAT