Tarragona es reivindica a FITUR amb altres ciutats de valor turístic

Tarragona ha viscut aquest divendres una intensa jornada de promoció turística de la mà del Grup de Ciutats Patrimoni de la Humanitat d’Espanya (GCPHE), del qual forma part des de l’any 2006, en el darrer dia de la part professional de FITUR 2022.

L’alcalde de Tarragona i president del Patronat Municipal de Turisme de Tarragona (PMTT), Pau Ricomà, ha assistit als diferents actes que el GCPHE ha realitzat aquest divendres a la fira internacional de Madrid, des d’on ha volgut destacar que “L’intens treball a FITUR i amb les Ciutats Patrimoni reforça el posicionament de Tarragona com a destinació cultural, sostenible i de prestigi, tant en els mercats més propers com en els mercats internacionals en un any que, malgrat els entrebancs de la situació, ha de servir d’inici de la recuperació turística”.

La jornada ha servit també per renovar el conveni de col·laboració amb RENFE, que té per objecte promocionar conjuntament els serveis de transport de ferrocarril de Renfe Viajeros i la promoció de la ciutat de Tarragona com a destinació turística i de negocis. L’acord contempla a tal efecte descomptes en els trajectes per assistir a fires i congressos de Tarragona.

Durant aquesta fira, el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha anunciat que el seu executiu aprovarà al mes de març una segona convocatòria d’ajudes al sector del turisme per valor de 720 milions d’euros.

PUBLICITAT