Talls de trànsit i prohibicions d’aparcament a Cambrils pels esdeveniments esportius

La Policia Local tallarà al trànsit diversos carrers aquest cap de setmana amb motiu de dos esdeveniments esportius: del Triatló de Cambrils 2021 que se celebrarà el proper dissabte, dia 19 de juny, de 16h a 19h, i la cursa de 10 Km de la Mitja Marató que es portarà a terme diumenge, 21 de juny de 9:30 a 13 hores. Les restriccions de trànsit i les prohibicions d’aparcament afectaran especialment els carrers i places del recorregut de les proves i les vies adjacents. 

Amb motiu del Triatló, el dissabte 19 de juny a partir de les 15:50 hores la Policia Local iniciarà el tancament de carrers del recorregut, i senyalització dels desviaments de la circulació a les vies alternatives, perquè a les 16 hores, hora d’inici de la cursa, tot el recorregut quedi tancat a la circulació de vehicles.  

Les diferents proves del Triatló transcorreran principalment per l’avinguda Diputació, entre el Club Nàutic i l’av. Joan XXIII, la rambla Regueral, el carrer Monestir de Poblet i el Vial de Cavet. És un circuit tancat que els participants faran d’anada i tornada, en el cas de la cursa en bicicleta els participants faran quatre tombs al recorregut, el tram de cursa a peu és pel carril bici de Llevant.  

Durant el desenvolupament de la prova esportiva també hi haurà serveis que es veuran afectats, parades de bus i pàrquings públics o privats, que tinguin el seu accés o sortida dins del recorregut. Per tant les empreses hauran de preveure aquesta circumstància, i informar les persones usuàries que puguin quedar afectats per aquesta restricció.  

Els talls també afectaran a la circulació de busos pel recorregut i la parada a la rotonda del Club Nàutic. A partir de les 14 hores aproximadament, la primera i última parada serà a la cruïlla amb l’avinguda Joan XXIII, on hauran de fer el gir i tornar cap a Salou. La parada de taxi de l’avinguda Diputació i de la Rambla Regueral s’haurà de traslladar a la parada bus de la rotonda del Club Nàutic. 

A més, durant el dia 19 de juny hi haurà prohibicions d’estacionament a la Rambla Regueral, l’Avinguda Diputació (del número 1 al 28), l’avinguda Diputació amb l’avinguda Joan XXIII i el carrer Monestir de Poblet.

PUBLICITAT