Sergi Sabaté guanya el concurs gastronòmic del Pla de Transició al Treball de Cambrils

Sergi Sabaté ha aconseguit el concurs gastronòmic del Pla de Transició al Treball de Cambrils. El segon lloc, se l’ha emportat Ibrahim Bah de Reus i Laura Gil de Tarragona va aconseguir el tercer premi de la 6ª edició del concurs gastronòmic PFI. Tot plegat, es va celebrar divendres passat, 21 de maig, amb el patrocini de DUALIZA.   

El concurs s’emmarca en el projecte integrat dels tres perfils professionals que s’imparteixen a les instal·lacions de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils. Des d’Auxiliar d’hoteleria: cuina i serveis de restauració, Auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic i auxiliar de vivers i jardins. 

El projecte és una activitat que l’alumnat ha preparat amb els tutors i tutores, professorat tècnic i persones expertes  de les tres especialitats. L’objectiu principal és que l’alumnat posi en pràctica els coneixements, destreses i competències professionals que han estat treballant des de l’inici de curs.

En aquesta jornada es fa pública la presentació dels aprenentatges realitzats a l’aula a totes les persones que participen en el programa i és la culminació del treball de tot el curs. 

La sisena edició del concurs, que es va dur a terme a les instal·lacions de l’Escola d’Hoteleria, va comptar amb la participació de cinc alumnes d’altres PTT de Catalunya (Reus, Tarragona, Molins de Rei, Mancomunitat Alt Penedès i Cambrils) que es van seleccionar entre les sol·licituds rebudes després de publicar les bases del concurs el mes de febrer.

Totes les persones participants van rebre uns obsequis realitzats per l’alumnat del PTT de Reus, de Tarragona i de Cambrils. L’acte va finalitzar amb un refrigeri elaborat i servit per l’alumnat del PTT de Cambrils d’Auxiliar d’hoteleria: cuina i serveis de restauració.  

L’organització agraeix l’assistència i col·laboració de Dualiza, totes les administracions,  i professorat que van ajudar a fer realitat el projecte integrat, i va donar el seu suport a la iniciativa i va valorar el treball, dedicació i esforç del PTT de Cambrils. 

PUBLICITAT