Sarral suspèn el casal d’estiu per un brot amb una desena de casos positius de covid

L’Ajuntament de Sarral (Conca de Barberà) ha suspès el casal d’estiu i el curset de natació arran de la detecció d’entre 12 i 15 casos positius de coronavirus. Segons l’alcalde, Jaume Fornés, el primer positiu es va detectar dimecres al casal i, llavors, van “saltar les alarmes” al municipi.

Pla obert de la rotonda d'entrada a Sarral (Conca de Barberà), des d'on s'iniciarà la connexió fins al poble de Forès, al fons dalt d'una muntanya, per bombar l’aigua aprofitant el desnivell natural. Imatge publicada el 5 de març del 2020. (Horitzontal)

A conseqüència del brot, hi ha una quarantena de persones confinades per ser contactes estrets amb els infants. El casal acull una vuitantena de nens, d’entre 4 i 12 anys, veïns de Sarral i de poblacions veïnes, com les Piles o Barberà de la Conca. Fornés ha explicat que cap dels positius es troba hospitalitzat i que molts tenen símptomes lleus.

Finalment, a banda de la suspensió de les activitats d’estiu, el consistori també ha cancel·lat els actes previstos per la Setmana de la Igualtat. Tot plegat, no es descarta suspendre la Festa de les Pubilles, prevista per al cap de setmana vinent.

PUBLICITAT