Sandra Guaita celebra la inversió de mig milió d’euros per a l’estació Intermodal

La candidata a l’alcaldia del PSC de Reus i Diputada al Parlament de Catalunya, Sandra Guaita celebra la partida que ha aconseguit la ciutat de 500.000 euros per l’estació intermodal provinents dels Pressupostos Generals de l’Estat.

Imatge del ramal d'enllaç entre el corredor mediterrani i l'estació del Camp de Tarragona, poc abans d'arribar a l'intercanviador de la Boella, a prop de l'aeroport de Reus i la T-11. Imatge del 17 de setembre del 2019. (Horitzontal)

Guaita destaca sobretot l’increment de partides socials en la increment de beques, que en el cas de Reus, beneficiarà a 1.500 estudiants així com l’augment del bo cultural i el bo d’habitatge jove. Sobretot, en la pujada de pensions que beneficiarà fins a 23.000 reusencs i reusenques.

D’altra banda, Guaita ha remarcat la partida en matèria d’infraestructura. La diputada al Congrés ha celebrat la inversió de 500.000 euros per la estació Intermodal a Reus.

Una partida, que també inclou una inversió de 200.000 euros per enllestir l’estudi de l’Estació de Bellissens i la inversió per l’estudi de mobilitat de l’N-420 per les variants de Gandesa, Corbera d’Ebre i Riudecols. Inversió que ha de permetre que el trànsit sigui més fluït en aquesta àrea i la remodelació de la rotonda a Les Borges del Camp.

Finalment, en el capítol d’inversions per cultura, els Pressupostos generals de l’Estat destinen 150.000 euros en el Centre de Lectura de Reus, en què la mateixa diputada socialista celebra l’ampliació de l’establiment tant arrelat a la ciutat de Reus.

PUBLICITAT