Reus organitza el torneig Open Reus Pro Pàdel

L’event s’organitza com a prèvia del World Padel Tour

La ciutat de Reus escalfa motors davant l’arribada aquest mes de març d’una prova del calendari del World Padel Tour a la ciutat, l’esdeveniment de pàdel professional a nivell mundial que tindrà a Reus com epicentre d’aquest esport durant vuit dies.

Per tal de promocionar i acostar la pràctica del pàdel als ciutadans de Reus, la regidoria d’Esports i Reus Esport i Lleure han impulsat tot un seguit d’accions sota el programa Reus Pro Pàdel que permetran practicar i viure el pàdel des d’un context més proper. L’esdeveniment central serà el torneig anomenant Open Reus Pro Pàdel, que tindrà lloc els divendres i caps de setmana del mes de febrer. 

L’Open Reus Pro Pàdel s’organitzarà des dels clubs i centres de pàdel de la ciutat que en seran la seu: Club Tennis Reus Monterols, Reus Deportiu, CN Reus Ploms, Global Pàdel, Winner Sport, Padel Reus, Padelx4, Tot pàdel i Padel Indoor.

El torneig comptarà amb categoria femenina i masculina i el quadres de competició de les parelles seran en funció del nivell d’aquestes per tal de gaudir de partits el més emocionant possibles.  El format serà el mateix per a tots els tornejos, així com els obsequis que rebran els participants. Els jugadors i jugadores poden inscriure’s a tantes seus com vulguin. Els guanyadors i guanyadores de cada categoria en cada torneig rebran com a obsequi una entrada d’un dia pel World Padel Tour Estrella Damm Reus-Costa Daurada OPEN.

PUBLICITAT