Què es podrà fer amb el relaxament de les restriccions?

El Govern de la Generalitat ha relaxat les restriccions per frenar la sisena onada i la variant òmicron. El toc de queda va finalitzar el passat divendres i dimarts, l’executiu anunciava el relaxament d’algunes mesures que allibera pràcticament tots els sectors implicats, a excepció de l’oci nocturn. També hi ha hagut novetats sobre el certificat covid que ja no serà necessari per accedir a la restauració, l’oci nocturn o els gimnasos. A continuació detallem què es pot i què no fer a Tarragona després d’aquestes mesures decretades pel Govern.

Reunions i trobades

Les reunions no tenen limitacions en el total de persones que poden participar, ja sigui en interior com en exteriors. D’altra banda, el règim de visites a les residències segueix igual, tot i que es podrà prescindir del passaport Covid per accedir-hi.

Hosteleria i restauració

Es l’hosteleria i la restauració ja no hi ha límits horaris. Els locals podran tenir el seu horari d’obertura habitual. Es podrà tenir el 100% de l’aforament i no hi ha límit de persones per taula. Novament, el passaport Covid ja no serà obligatori per accedir a qualsevol espai de restauració interior.

Oci nocturn

Els locals d’oci nocturn continuaran tancats sense excepció. L’únic sector que no veu la relaxació de les mesures en aquest pas endavant del Govern de la Generalitat.

Activitats culturals i espectacles

Amb el relaxament de les mesures, l’aforament en espais culturals, activitats lúdiques, parcs d’atraccions i parcs i jardins públics torna a ser del 100%. De la mateixa manera, tampoc hi haurà límit d’horari amb la suspensió del toc de queda.

Activitat esportiva

Els equipaments esportius tornen al 100% així com els recintes esportius tant en interiors com en exteriors. El passaport Covid deixa de ser obligatori per entrar als gimnasos.

PUBLICITAT