Oriol Ciurana, nou cap de colla dels Xiquets de Reus

Els Xiquets de Reus tornen a engegar motors i ho fan aquest mateix dissabte, 25 de febrer, amb un assaig especial al seu local social del carrer Rosich, a dos quarts de set de la tarda. Després d’una temporada 2022 on els de la camisa marró avellana van recuperar l’activitat amb total normalitat després de la pandèmia i van tornar a descarregar castells de vuit, amb el 2de8 amb folre com a màxim castell, inicien una nova temporada amb l’ambició totalment intacta.

Ho fan, a més, amb relleu al capdavant de l’entitat. Oriol Ciurana, que ja va ser cap de colla entre els anys 2014 i 2016 de la mà de Jordi Guarque, tornarà a liderar la colla durant les pròximes tres temporades formant tàndem amb Pep Llauradó a la presidència. Una nova junta directiva i tècnica que s’ha marcat com a objectiu aquest 2023 tornar a assolir el nivell casteller de la colla abans de l’aturada per la COVID-19 descarregant castells de nou a plaça.

Els Xiquets començaran amb aquest assaig especial que acabarà amb un sopar i festa al mateix local social de l’entitat. Un assaig que donarà pas al retorn habitual dels assajos, oberts a tota la ciutadania, a partir de la setmana vinent: dimarts a tres quarts de nou del vespre i divendres a un quart de deu de la nit. Tot plegat amb la primera diada a l’horitzó el dissabte 25 de març a la plaça de la Farinera.

PUBLICITAT