Oliver Klein denuncia per prevaricació a l’exregidor Enric Daza

L’alcalde en funcions de Cambrils, Oliver Klein, ha denunciat davant la Fiscalia de Tarragona l’actual cap de llista de Junts, Enric Daza, que va ser el seu regidor d’Urbanisme. L’acusa de suposats delictes de prevaricació, usurpació de funcions públiques i desobediència. Klein culpa Daza d’haver-se atorgat una llicència d’obres sense informar que ell era el propietari de l’immoble. En la denúncia, l’encara alcalde en funcions apunta que l’obra havia de ser “menor” i ha acabat sent “una reforma més complicada” que titlla “d’il·legalitzable”. Klein recrimina al seu exregidor que els fets es produïssin al febrer, just quan Daza va notificar que deixava la regidoria i deixava el seu partit municipal (NMC), per encapçalar la llista de Junts.

Oliver Klein ha presentat aquesta setmana la denúncia davant la Fiscalia de Tarragona. En l’escrit, al qual ha tingut accés l’ACN, denuncia Enric Daza per un delicte de prevaricació, argumentant que “s’ha beneficiat d’una acció directa” mentre era regidor d’Urbanisme de l’Ajuntament de Cambrils. A més, també l’acusa d’un presumpte delicte d’usurpació de funcions públiques, ja que considera que “es pot debatre en quina data i de quina manera” va atorgar la llicència d’obres.

Pel que fa al delicte de desobediència, Klein ha criticat que “posés obstacles als agents de la policia i inspectors d’urbanisme”, quan aquests van presentar-se a l’immoble, el passat mes de març, perquè suposadament les obres s’estaven efectuant abans del previst.

PUBLICITAT