Obertes les inscripcións a l’11a Cursa de la Portella

La Cursa de la Portella tornarà a disputar-se aquest 2022 a Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant. L’11 edició d’aquest esdeveniment de cursa de muntanya, organitzat pel Club Centre Excursionista Serres el Mestral, amb el suport de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, tindrà lloc el diumenge 27 de març, dos anys després del que estava previst, a causa de la pandèmia de la COVID-19.

El període d’inscripció ja és obert, a través de la pàgina web https://www.cursalaportella.com/ (fins al 23 de març), en què es pot consultar tota la informació de la cursa.

Tal com s’explica allí, les persones interessades a participar-hi poden escollir entre dues modalitats: la Clàssica, que té un recorregut de 17 km, amb un desnivell positiu acumulat de 900 m, aproximadament, i està adreçada a corredors/es de com a mínim 14 anys i la Caminada, que té un recorregut de 10 km, amb un desnivell positiu acumulat de 300 m i està oberta a tothom.

La major part dels dos circuits transcorrerà per senders, corriols i camins de terra, tots ells degudament senyalitzats amb cintes o marques al terra, que permetran a les persones participants gaudir dels paisatges de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant. En aquest sentit, cal tenir en compte que l’objectiu d’aquesta cursa és fomentar l’esport i donar a conèixer les muntanyes i l’entorn natural del municipi.

A totes les persones participants se’ls donarà una bossa amb diferents obsequis. A més, en la modalitat Clàssica, tindran premi els 3 primers classificats absoluts masculins i femenins i el primer classificat masculí i femení de cada categoria. També es lliurarà un premi al primer classificat masculí i femení de la categoria local (formada pels socis i sòcies del Club Centre Excursionista Serres del Mestral).

PUBLICITAT