Nou pla d’ocupació municipal a Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant

Ja està obert el període perquè els veïns i veïnes en situació d’atur s’inscriguin a l’Acció d’Ocupació i Professionalització de 2023, que torna a incloure contractes laborals i accions formatives.

Amb la voluntat de continuar alleugerint la situació de desocupació que pateix una part de la població del municipi, l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha obert el pla d’ocupació municipal de 2023, al qual destinarà gairebé 387.000 euros. D’aquesta manera, el consistori vol millorar la capacitació i preparació per al mercat de treball dels veïns i veïnes en situació d’atur contractats a través d’aquest pla.

Les persones aspirants, per poder ser admeses, hauran de reunir uns requisits: estar en situació legal d’atur, estar inscrites al Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), conèixer les dues llengües oficials (català i castellà), tenir 18 anys com a mínim i ser residents al municipi de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant.

També hauran d’estar inscrites a la Borsa de Treball d’IDETSA, l’empresa municipal de Promoció Econòmica. Les persones admeses treballaran a jornada completa, per períodes de tres a sis mesos, per reforçar actuacions a zones públiques, manteniment de mobiliari urbà, neteja d’espais públics i naturals i suport administratiu.

PUBLICITAT