Mont-roig dotarà als centres educatius amb material de reciclatge

Mont-roig del Camp segueix amb la campanya “Reduir i reciclar, tot és començar” dotarà a escoles, instituts i llars d’infants de materials i xerrades sobre l’ecologia verda.

En el marc de la campanya “Reduir i Reciclar, tot és començar” el consistori té l’objectiu de posar en valor el poder reduir els residus que es generen de forma diària i augmentar els nivells de recollida selectiva i reciclatge.

En aquest sentit, la primera de les accions que es portaran a terme és la distribució d’obsequis sostenibles a l’alumnat de les escoles, instituts i llars d’infants, que ajudin a minimitzar la generació de residus en l’àmbit escolar.

Per això cada alumne rebrà, en funció de la seva edat: bosses de cotó reciclat per l’esmorzar, una ampolla reutilitzable d’alumini, llapissos de llavors de camamilla i materials reciclats com llibretes de catró reciclat i motxilles de cotó.

Properament, a més, es realitzaran xerrades informatives dirigides al professorat dels centres on, dins el context de la gestió dels residus, se’ls facilitaran eines pràctiques per aplicar al dia a dia i per treballar amb l’alumnat

PUBLICITAT