L’Institut Baix Camp guanya un grup per al curs 2021-2022 i el Domènech i Montaner en perd un

Un cop aprovades les llistes definitives per a l’escolarització 2021-2022 a la ciutat de Reus, l’Institut Baix Camp guanyarà un grup i, en canvi, l’Institut Domènech i Montaner el perd. Pel que fa a primària, es mantenen tots els grups de P3 que ha hi havia a la ciutat i un total de 4 centres educatius tindran les ràtios en 15 alumnes. 

Aquestes són les principals novetats des que aquesta setmana han sortit les llistes amb les assignacions definitives de places escolars per a la preinscripció del curs 2021-2022. Una de les novetats que s’aplica a partir d’aquest curs és l’adscripció única per a 1r d’ESO. 

Segons el regidor d’Educació, Daniel Recasens, “el que més inquietava a les famílies era el compromís que els germans d’alumnes que havien perdut l’adscripció hi poguessin tenir cabuda i podem confirmar que no hi ha hagut cap cas que hagi quedat fora, i que s’han unit a tots els alumnes de 6è de primària que no tenien continuïtat a l’ESO i van persentar la sol·licitud de preinscripció correctament i dins de termini, a l’únic centre adscrit”. 

Pel que fa a P3, finalment s’han fet 916 assignacions a centres de Reus i queden 78 places vacants en diferents escoles, tant a públiques com a concertades. 

A la web de l’Ajuntament de Reus es poden consultar les llistes anonimitzades amb les assignacions des de P3 fins a 4t d’ESO així com les llistes d’espera que estaran vigents fins el dia 3 de setembre.

En números doncs a Reus per al curs 2021-2022 hi haurà 46 grups de P3  i 48 per a 1r d’ESO que són els mateixos que hi ha al curs actual.

PUBLICITAT