L’Hospitalet de l’Infant obté 5 places per a la residència de la gent gran

Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha aconseguit places públiques concertades per als tres centres d’acolliment residencial per a gent gran que hi ha actualment al municipi.

Segons ha informat aquest dijous 20 de juliol l’alcaldessa, Assumpció Castellví, el Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya ha comunicat al consistori que la residència per a la gent gran de Vandellòs podrà disposar de 5 places públiques; el centre de dia de l’Hospitalet de l’Infant, de 4; i el centre de dia de Vandellòs, de 2. Perquè es formalitzi aquest compromís, l’Ajuntament haurà d’aprovar per ple la petició d’un conveni interadministratiu que estableixi les condicions per a la prestació d’aquestes places. Les places públiques estan finançades per la Generalitat de Catalunya. Els usuaris i usuàries que les obtinguin, sobre la base d’uns requisits establerts per aquesta administració, hauran d’abonar un preu públic en funció dels seus ingressos.

La residència té una capacitat de 15 places; el centre de dia de l’Hospitalet de l’Infant, de 36 places; i el centre de dia de Vandellòs, de 2 places.

PUBLICITAT