L’Hospitalet de l’Infant acull la Feria Rociera

La Plaça dels Pins de l’Hospitalet de l’Infant acollirà la Feria Rociera aquest cap de setmana, del 2 al 4 de juny. Es tracta d’una festa adreçada a tothom, tant als socis i sòcies de l’entitat organitzadora, que disposaran d’una desena casetes al recinte; com als que no en formen part. La idea és que la puguin gaudir totes les persones, de totes les edats, remarca l’Associació.

Per aquest motiu, el programa d’actes inclou actuacions de diversos grups de música de sevillanes i de flamenc de la demarcació de Tarragona (Tacons i Tabals, Arenas del camino, Son del Sur, Retales, De duende, Taconcitos y compañía y Nuevos aires de Miami»); inflables, atraccions de fira i un espectacle de màgia i humor amb Daniel Espín per als infants; una missa rociera amb el Coro Rociero de l’Hospitalet de l’Infant, i un espectacle eqüestre de l’Escola d’Equitació Manuel Villamayor.

Com a novetat, aquest espectacle tindrà lloc davant del camp de futbol de l’Arenal, a l’aparcament de sorra. A més, hi haurà servei de bar i restauració a càrrec dels establiments Single Fin, Topolino i Doña Marta.

PUBLICITAT