“L’Estiu de les Entitats” apropa l’oferta turística a les associacions de Reus

Sota el títol l’Estiu de les Entitats, la regidoria de Relacions Cíviques, en col·laboració amb l’Agència de Promoció de Ciutat, Reus Promoció, proposa de nou a les entitats de la ciutat la possibilitat de realitzar activitats i visites relacionades amb l’oferta turística de la ciutat durant aquest estiu.

L’objectiu es crear espais lúdics i de trobada perquè la gent que forma part d’alguna de les entitats de Reus pugui gaudir de la seva ciutat, relacionar-se i enfortir els seus vincles.

Tanmateix, el programa convida les entitats a redescobrir els atractius de Reus per oferir als seus socis i sòcies, i molt especialment en aquests moments de pandèmia en que les opcions d’oci i escapades potser s’han reduït, noves activitats i en definitiva, ajudar a enfortir el teixit associatiu.

En paraules de la regidora de Relacions Cíviques i de Promoció de Ciutat, Montserrat Caelles: “L’Estiu de les entitats és un reconeixement a totes aquelles persones que des de les entitats treballen dia a dia per tenir una ciutat millor des de totes les seves vessants. Un teixit associatiu fort, empoderat i cohesionat,  és un valor únic per a una ciutat i, per aquest motiu, treballem amb projectes que tenen aquesta finalitat”.

Finalment, l’oferta de l’estiu que podran allargar les entitats són: “Decora la teva rajola fent servir la trepa”, utilitzada per la Casa Navàs i l’Institut Pere Mata, o un Escape Room o Descobrim l’Antoni.

PUBLICITAT