L’Ampolla recull 600 quilos de residus amb quatre minideixalleries urbanes

Les quatre mindeixalleries urbanes que té instal·lades l’Ampolla (Baix Ebre) van permetre l’any passat reciclar 587 quilos -157 més que el 2020- d’objectes que no es poden llençar a la recollida selectiva.

L’últim any s’han reciclat 90 quilos de bombetes, 49 quilos de CD-DVD, 31 quilos de cartutxos d’impressora i 340 quilos de piles i bateries de mòbils (60, 19, 11 i 90 quilos més, respectivament, que el 2020).

Aquestes minideixalleries serveixen per reciclar objectes que, per a un correcte reciclatge, s’haurien de dipositar a la deixalleria municipal. Estan repartides a la plaça dels Països Catalans, la plaça Hort de la Florit, la urbanització de Cap-Roig i la urbanització d’Ampolla Mar.

Finalment, l’únic ítem que no ha incrementat durant el 2021 han estat els residus d’aparells elèctrics i electrònics, dels quals se’n van llençar 77 quilos. Segons la regidoria de Medi Ambient i Sostenibilitat de l’Ampolla, el reciclatge d’aquests aparells estava estabilitzat quan es van instal·lar les minideixalleries.

PUBLICITAT