La Taula Estratègica de l’Aeroport de Reus reclama accelerar l’estació d’alta velocitat

La Taula Estratègica de l’Aeroport de Reus exigeix que s’acceleri l’execució de l’estació d’alta velocitat per reactivar l’aeròdrom reusenc. Una mesura que demanen que s’acompanyi de l’estudi de viabilitat de la remodelació de la xarxa ferroviària de Tarragona. L’organisme considera que tots dos projectes són “essencials” per consolidar l’Aeroport de Reus com un equipament de proximitat per a la demarcació i complementari al de Barcelona.

A banda, la Taula Estratègica insisteix en la necessitat de comptar amb un pla de mesures específic per a la recuperació i creixement de l’activitat, així com també tenir en compte les alternatives d’ubicació de la futura plataforma i terminal en el Pla Director de l’Aeroport que s’està redactant.

L’acord s’ha pres aquest dilluns, en el marc de la Taula Estratègica de l’Aeroport de Reus, formada pel Govern i les institucions territorials. Tots els agents que formen part de l’organisme han donat suport a l’acord, a excepció de la direcció de l’Aeroport i la subdelegació de Tarragona, que s’han abstingut.

PUBLICITAT