La Guàrdia Urbana de Reus i Mossos intervenen 300 plantes de marihuana

Els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana de Reus han dut a terme un dispositiu conjunt amb tècnics de la companyia ENDESA a la zona coneguda com de les Verges, al barri Mas Abelló. L’actuació s’ha centrat als passatges Mare de Déu del Saliente, Guadalupe i de la Cabeza.

En un domicili d’aquest darrer passatge, s’ha detingut una dona de 43 anys, veïna de Reus, com a pressumpta autora d’un delicte contra la salut pública.

Tot plegat, a l’interior del seu habitatge s’ha localitzat un total de 303 plantes de marihuana i tota mena de material relacionat amb el cultiu. 

De fet, durant el dispositiu conjunt s’han obert 16 atestats penals per defraudació de fluid elèctric. Tot perquè, amb els corresponents talls de subministrament per part de tècnics especialitzats de la companyia. 

Finalment, s’ha identificat un total de 59 persones, moltes de les quals amb antecedents policials i s’han tramitat 9 requeriments judicials pendents de persones a les quals els constava alguna citació o que no s’havien pogut localitzar per falta de domicili conegut. 

La detinguda passarà en les properes hores a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Reus.

PUBLICITAT