La Cambra de Reus i Sabadell arriben a un acord per oferir servei a empreses i assesors

Els Presidents de les Cambres de Comerç de Reus i Sabadell, Jordi Just i Ramon Alberich, han signat el conveni de col·laboració que permetrà oferir el servei de mediació concursal a les empreses de la demarcació.

D’aquesta manera el departament de mediació de la Cambra de Sabadell atendrà les peticions que es derivin del seu àmbit corporatiu.

L’acord permetrà a la Cambra de Reus avançar en una de les línies estratègiques que li atorga la llei. Per poder desenvolupar activitat de mediació i d’arbitratge mercantil, nacional i internacional.

De fet, l’objectiu de l’acord és col·laborar conjuntament en la matèria i amb prestigi reconegut en el desenvolupament d’un servei de demanda creixent i constant per part de les empreses.

Així doncs, el President de la Cambra de Reus, Jordi Just, ha destacat l’oportunitat que ofereix el servei a l’hora de donar una resposta àgil a les empreses per resoldre de manera eficient les situacions d’impossibilitat de fer front regularment als seus pagaments.

“El gran objectiu de les Cambres és posar les coses fàcils a les empreses, donar resposta immediata a les seves necessitats. I aquest servei resum, en essència, aquesta voluntat davant d’una situació complexa on l’empresa i els seus assessors requereixen d’una atenció immediata i personalitzada”. 

Finalment, el President de la Cambra també ha subratllat la importància de conveni alhora de posar en valor la capacitat “de les Cambres de fer xarxa, amb tot el que això implica”. Aquesta és la gran riquesa de les nostres corporacions, la de sumar i compartir les nostres potencialitats per atendre les inquietuds de les empreses a les que representem.”

PUBLICITAT