La 25a edició del Trapezi clou amb èxit amb més de 12.000 espectadors

La 25a del Trapezi, la Fira del Circ de Catalunya, tanca aquest diumenge amb més de 12.000 assistents i amb les entrades exhaurides d’un 85% dels espectacles programats.

Pla conjunt dels artistes de la companyia Psitacatro actuant en l’espectacle Orquesta Malabares al Teatre Fortuny de Reus, en l’últim dia de la 25a edició del Trapezi. Imatge del 16 de maig del 2021 (Horitzontal).

El certamen ha acollit més d’un centenar d’artistes i ha programat 24 espectacles en diferents espais de la ciutat, per adaptar-se a les restriccions vigents. Tot i la satisfacció dels organitzadors, assenyalen que no renunciaran a la presencialitat ni gratuïtat de les funcions en la pròxima edició.

“En el Trapezi del 2019 hi havia 100.000 persones de públic, ens agradaria moltíssim tornar als carrers”, ha afirmat el director artístic, Leandro Mendoza. La fira estrenarà un documental a la tardor que commemorarà els 25 anys de Trapezi i mostrarà els valors del circ.

Les Xifres del Trapezi

Durant cinc dies, Reus ha estat capital del circ i es calcula que han gaudit del Trapezi unes 12.000 persones. Més d’un centenar d’artistes de 32 companyies catalanes i estatals han actuat al Trapezi. Els espectadors han pogut veure un total de 24 espectacles i 74 representacions

La setmana prèvia al Trapezi també s’ha organitzat el Trapezi a les escoles, un projecte on els més petits de Reus han pogut rebre a les companyies al pati de 24 centres educatius de la ciutat. En total han gaudit de la fira de circ més de 4.100 nens dins d’aquesta iniciativa.

Reus s’ha omplert de circ i ha comptat amb un total de 10 espais d’actuació, dels quals 7 han estat espais al carrer, a l’aire lliure o en carpes, i 3 en sales o espais tancats.

PUBLICITAT