Hospitalet de l’Infant demana a la Generalitat places per a les residències

El Ple de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha aprovat la sol·licitud d’un conveni interadministratiu, a subscriure amb el Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, que estableixi les condicions per a la prestació de 5 places públiques per a la residència per a la gent gran de Vandellòs; de 4 places públiques per al centre de dia de l’Hospitalet de l’Infant i de 2 per al centre de dia de Vandellòs.

Amb aquest acord, adoptat ahir dijous 27 de juliol, amb els vots a favor de tots els grups polítics municipals, es podrà formalitzar el compromís fet públic recentment pel Departament de Drets Socials d’atorgar aquestes places públiques per als tres centres d’acolliment residencial per a gent gran que hi ha actualment al municipi. Un compromís que dona resposta a la demanda de places públiques que li havia fet l’Ajuntament des que es van obrir aquests equipaments.

Les places públiques estan finançades per la Generalitat de Catalunya. Els usuaris i usuàries que les obtinguin, sobre la base d’uns requisits establerts per aquesta administració, hauran d’abonar un preu públic en funció dels seus ingressos.

El que el consistori sol·licitarà és el conveni interadministratiu per a la prestació de les places públiques per a l’any 2023 i la pròrroga d’aquest per al 2024.

PUBLICITAT