En marxa les obres de l’aparcament dels Hortets de Riudoms

Inici de les obres de l’aparcament municipal dels Hortets, a tocar de la part baixa del carrer Sant Antoni. Es tracta d’un aparcament llargament reivindicat i que tindrà 70 places per a cotxes. La seva construcció s’allargarà tres mesos.

A l’aparcament s’hi accedirà a través del carrer dels Hortets, un petit carrer que ara està tallat amb un mur final, com podeu veure en una de les fotografies. Aquest mur es tirarà a terra i es construirà una rampa d’accés al nou aparcament. Això es començarà a fer aviat i mentre durin les obres es prohibirà estacionar en aquest petit carrer. De moment, avui s’ha començat a desbrossar tota l’esplanada on s’ha de construir l’aparcament, unes tasques que s’allargaran diversos dies. L’objectiu principal de construcció d’aquest aparcament és crear una zona d’estacionament que impulsi el comerç local més proper i també que serveixi per afavorir l’accés a peu al nucli antic.

El pressupost d’aquesta obra és de 190.324,07 euros amb IVA inclòs i l’empresa que l’executa, un cop feta la licitació corresponent, és Agrovial S.A.

PUBLICITAT