Els Mossos detenen un home per quatre estrebades a Reus

Els Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la Comissaria de Reus detenen un home de 28 anys, com a presumpte autor de quatre robatoris amb violència, pel mètode de l’estrebada, a Reus.

El modus operandi del lladre consistia en seleccionar preferentment persones d’edat avançada i, mitjançant una estrebada, els sostreia els collarets de valor que duien penjats al coll. Després, ràpidament abandonava el lloc dels fets. En un dels robatoris a una persona de 82 anys, a més de robar-li el collaret va aprofitar la situació de vulnerabilitat per sostreure-li també el rellotge. En tots els casos l’autor exercia violència i per això totes les víctimes presentaven lesions lleus a la zona del coll i també a la part de l’esquena com a conseqüència de la caiguda que provocava el lladre en el moment del robatori.

Finalment, les investigacions efectuades per part de la Unitat d’investigació de Reus va permetre identificar el presumpte autor dels quatre robatoris. D’aquesta manera, els mossos van poder detenir-lo al carrer Vilafortuny de Reus.

PUBLICITAT