Els Bons Cambrils ja tenen data pels descomptes a comerços locals

Els Bons Cambrils es posaran en circulació del 3 al 31 de maig. De fet, cada persona podrà sol·licitar quatre vals de descompte per un import de 5 euros cadascun per gastar en establiments i restaurants de Cambrils que estiguin adherits. La campanya, està adreçada tant a la ciutadania de Cambrils com a visitants i s’emmarca dins el Pla de Reactivació Econòmica.

Pla mitjà d'una treballadora de la corseteria Núria de Cambrils enganxant un cartell de promoció del comerç local. Imatge del 12 de febrer de 2021. (Horitzontal)

L’objectiu principal és poder dinamitzar els sectors del comerç, dels serveis i de la restauració. Tot plegat amb descomptes pel consumidor per fer front a les conseqüències de la crisi generada per la COVID-19.

Els sectors inclosos a la campanya són diversos com: botigues d’electrònica, complements, òptica, esports, floristeria, joguines, entre d’altres. Tot i així, la Cambra de Comerç de Reus serà l’encarregada de comprovar les justificacions dels Bons i gestionar els pagaments.

El regidor de Promoció Econòmica, Oliver Klein, ha afirmat que la iniciativa ha estat molt ben rebuda per les associacions comercials i ja ha anunciat que més endavant hi haurà una segona tongada de Bons amb un pressupost municipal de 100.000 euros més.

Finalment, a partir del 3 de maig les persones interessades, ja siguin empadronades o visitants, podran obtenir 20 euros de descompte. Tot plegat, repartits en 4 Bons de 5 euros cadascun. Els Bons tindran una caducitat de 15 dies des del moment que es sol·licitin i caldrà mostrar-los a l’establiment.

PUBLICITAT