El PSC entra al govern de l’Ajuntament de Montblanc

El PSC ha entrat a formar part de l’equip de Govern de l’Ajuntament de Montblanc. D’aquesta manera, el regidor i portaveu del grup municipal del PSC al consistori, Joan Manel Cabello, assumeix dins el consistori montblanquí les competències d’urbanisme, llicència d’obres, promoció d’habitatges, interior, seguretat vial i assistència a pedànies.

Cabello ha assenyalat que “estem completament segurs que la nostra presència al Govern farà guanyar embranzida a Montblanc” i que, d’aquesta manera “es tornarà a situar a les polítiques socials i de progrés al centre de l’activitat política municipal.”

En aquest sentit, el portaveu socialista ha recordat que “des del PSC de Montblanc sempre hem afirmat que Montblanc és el primer. El progrés del nostre municipi és el que dona sentit a la nostra actuació política. No és una palanca de res, ni un canvi de cromos decidit fora vila, és el compromís absolut dels socialistes amb Montblanc i la seva gent. Un compromís que avui guanya en força i determinació.”

Així doncs, aquest és el segon acord assolit en pocs mesos pel qual el PSC passa a assumir responsabilitats de Govern en un consistori del Camp de Tarragona. Tot plegat, després que a finals de setembre els regidors i regidores socialistes prenguessin el compromís de fer-se càrrec d’àmplies responsabilitats a l’Ajuntament de Cambrils.

PUBLICITAT