El passeig de la Boca de la Mina de Reus s’obre a la ciutadania

El passeig de la Boca de la Mina s’ha obert a la ciutadania amb una visita amb veïns i veïnes de l’entorn del passeig, i a la qual també s’ha convidat representants de les associacions de veïns de la ciutat. L’alcalde de Reus, Carles Pellicer, i la regidora d’Urbanisme i Mobilitat, Marina Berasategui, han explicat als assistents els treballs d’un projecte amb el qual la ciutat recupera un espai de gran valor natural, patrimonial i sentimental. Els han acompanyat la vicealcaldessa i diversos regidors i regidores del govern i de l’oposició, així com també tècnics municipals.

Com ha destacat l’alcalde, amb la intervenció “hem volgut mantenir el caràcter emblemàtic del passeig, un espai natural de gran valor sentimental que a partir d’avui incorporem com un actiu valuosíssim que la ciutat posa a disposició de tots els reusencs i reusenques i de les persones que ens visiten”. A més, Pellicer ha remarcat la importància que la ciutadania el gaudeixi, el cuidi i el preservi. 

Per la seva part, la regidora d’Urbanisme ha volgut destacar la qualitat d’una intervenció que “ha posat en valor els elements que singularitzen el passeig i els ha potenciat per tornar a convertir la Boca de la Mina en un espai de referència de la memòria col·lectiva”.

Aquest diumenge, doncs, el passeig de la Boca de la Mina ha quedat definitivament obert al públic una vegada completada la primera fase de les obres de la intervenció integral.

Pel que fa al Parc de les Olors, es manté encara tancat per consolidar la plantació d’espècies vegetals. I pel que fa al Jardí Agrari, inclòs en la segona fase del projecte, els treballs van avançant d’acord amb el calendari previst.

Finalment, s’han senyalitzat els diferents punts d’interès amb plafons informatius. Tot plegat, que inclouen uns codis QR que permeten aprofundir en el contingut i conèixer detalls de passat i present. A més, de material audiovisual complementari, amb versions en diferents idiomes. 

PUBLICITAT