El Museu d’Història de Cambrils recupera els “Caps de setmana amb història”

El programa de visites guiades a diferents espais patrimonials de Cambrils “Caps de setmana amb història” es reemprendrà a partir d’aquest diumenge, 11 d’abril, encara amb aforament limitat.

El Museu d’Història de Cambrils va estrenar aquest programa l’estiu passat, amb novetats destacades com rutes guiades en català i castellà al port pesquer i a la Vil·la romana de la Llosa.

Tot i ser una proposta adaptada a les normes de seguretat contra la Covid-19 aleshores vigents, les activitats es van haver de suspendre a finals d’octubre a conseqüència de l’empitjorament de la situació sanitària.  

Els “Caps de setmana amb història” permetran conèixer de forma comentada la sala de moles del Molí de les Tres Eres acabada de restaurar o la Vil·la romana de la Llosa.

A més, també es podrà visitar el Refugi de la Guerra Civil del carrer Creus, dins de les ruta senyalitzada per el Barri Antic que rebé el suport fa anys del Memorial Democràtic de la Generalitat de Catalunya.  

També dins de les rutes patrimonials per la trama urbana, la ruta “Pesca i Tradició a Cambrils”, transcorre pels carrers de la Platja i el Port, amb sortida a la Torre del Port i final al Moll de Ponent.

La ruta fa servir com a suport els nous panells multilingües sobre la pesca que Ports de la Generalitat va instal·lar l’any passat, i que van comptar amb la col·laboració de l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Cambrils i la Confraria de Pescadors de Cambrils. 

PUBLICITAT