El Mònica Boutique obre com a primer Hotel “Adults Only” a Cambrils

Des del passat dijous 1 d’abril, Cambrils compta amb el primer hotel “Adults Only” al municipi del Baix Camp. El Mònica Hotel Boutique es tracta d’un dirigit a un hoste adult, que aposta per la qualitat i el confort.

Ubicat al número 5 del carrer Galcerán Marquet, el Mònica Hotel Boutique destaca pel seu ampli accés situat a la recepció, presidit per la lluminositat i amplitud. L’entrada desemboca amb una gran amplitud a la recepció, i que connecta amb la terrassa, la piscina i el jardí exterior.

De fet, l’interiorisme hi destaquen elements decoratiusambels càntirs d’aigua, estan perfectament situats, per captivar l’atenció del visitant. Detalls com aquests ens fan adonar ràpidament que al Mònica Hotel Boutique, res està situat a l’atzar.

Tot i això, la directora de l’hotel, Mònica Messegué, explica que “gràcies a la nostra orientació, l’hotel transmet un aire molt Mediterrani, en que el blau de la mar i el verd de la natura són binomis, ja que formen part de la nostra essència”.

El Mònica Hotel Boutique compta amb 20m habitacions en total. L’hotel és presidit pel blanc de les parets i desconnectar per gaudir del confort d’uns matalassos king size.

Una inversió destacada en un hotel 2.0

El Mònica Hotel Boutique és un establiment en que la connectivitat s’ha cuidat al mil·límetre, allà on mirin els vostres ulls trobareu endolls, i fins hi tot les excel·lents hamaques americanes de la zona exterior, estan complementades per poder veure la pantalla del vostre telèfon mòbil o tauleta, sense que el sol us ho impedeixi.

L’espai també disposa d’un espai WiFi gratuït. Mònica Messegué, afirma que “hem invertit més de 4 milions d’euros en aquest projecte, a més de crear 7 llocs de treball”, afirma.

“Era una idea que feia temps que anàvem madurant. El Mònica Hotel que enguany celebra el seu 50 aniversari és de caire molt familiar, i és el seu segell.”

Finalment, amb el concepte Adults Only com a premissa, es podran gaudir diversos aspectes com per exemple, la piscina romandrà oberta fins les 23h de la nit.

PUBLICITAT