El Festival Pròleg omplirà el parc del Pescador de Cambrils d’art

El Festival Pròleg enceta la programació de la Festa Major de la Mare de Déu del Camí de Cambrils d’enguany. La jornada cultural, musical i artística torna aquest divendres 25 d’agost en una nova ubicació, el parc del Pescador. 

La tercera edició de gran format del festival comptarà amb una àmplia proposta d’activitats, espectacles i concerts dirigida a assistents de totes les edats i repartida en tres espais: l’Escenari Dia, l’Escenari Nit i l’Espai Sound. El Festival Pròleg obrirà portes a les 18 h. A partir d’aquesta hora, i fins a les 22 h, es podrà gaudir de la Fira d’Artistes, que constarà de 10 estands d’artistes i expositores del territori, que exposaran els seus productes i mostraran els seus projectes. Moltes d’elles ja han participat en anteriors edicions del Pròleg, però també hi ha noves propostes i incorporacions. 

A més, el parc del Pescador també comptarà amb dues food trucks: La Pintxoneta i Comiendo Lechuga, amb opcions veganes i vegetarianes. Estaran situades a la zona de restauració, on es podrà descansar i seure mentre es gaudeix de la programació del Festival Pròleg.

PUBLICITAT